Välkomna på Öppet Hus
26 oktober 18.00-19.30
Norremarksvägen 8 i Växjö

Med engelska i fokus utbildar vi nästa generations globala medborgare

 

Liten skola med internationell profil

Vi är en enparallellig F-9 skola med internationell profil som har plats för ca 230 elever. Upp till 50 % av vår undervisningen är på engelska med ökande andel desto äldre eleverna blir. Skolan är en fristående skola som har funnits sedan 2010 och finns bara i Växjö, vi är inte del av någon skolkoncern.

Bäst resultat i Växjö

Vi har i senaste mätningarna högst meritvärde för slutbetygen i åk 9. Fokus ligger på lärande på skolan och det är viktigt för skolans elever och lärare att prestera bra.

Lugn och trygg miljö

Vi har en lugn och trygg miljö. Det är en liten skola med familjär stämning där elever, personal och vårdnadshavare känner varandra väl.

Engagerad personal

Vi har en mycket engagerad personal och har genom åren haft en mycket låg personalomsättning. Året 2022-23 så är ingen i personal ny vilket ger trygghet för elever och personal. Rektor till F-6 är Henrik Lacko och till åk 7-9 samt fritidshemmet är Anna-Karin Nilsson

Ny skolgård

I höst kommer vår nya skolgård stå klar. Vi har utökat skolgårdens yta och installerat ny multiarena, gungor samt flera nya lekredskap.

 

 

Ansök:

Vi tillämpar syskonförtur och turordning.

Ansökan